Vídeos branding corporatius i creatius

“Tots tenim la capacitat d´ imaginar i de crear, només tenim que desenvolupar-la, hem de aprendre a ser creatius de la mateixa forma que aprenem a llegir”

 

Les raons per realitzar un video corporatiu

 

La creació de continguts Web, les campanyes de marketing, la gestió en les xarxes socials, cada vegada es més imprescindibles destacar-se de la competència. Una de las coses que crea més impacte avui en dia en un negoci es la creació d’un vídeo que emocioni i que sigui viral. fer un vídeo corporatiu suposa informar i fidelitzar el futur client de la forma més efectiva. A més, millora el posicionament de la teva pàgina Web SEOaugmentant les visites a la web.

Com realitzem a Marketing t3 un vídeo corporatiu?

 

Marketing t3 realitzem vídeos corporatius on aconsellem que la duració del mateix sigui entre un o dos minuts. El disseny es la base per transmetre informació de la empresa, negoci, producte, esdeveniment, servei, etc…

 

Realitzem diferents tipus de vídeos, promocionals o vídeos corporatius, inclòs vídeos d’accions formatives o de motivació dins de l’organització. Els vídeos de formació son molt habituals en les empreses, son poderosos i efectius.

Perquè fer-lo amb Marketing t3?

5 punts claus

 

  1. Realitzem vídeos dinàmics i eficients.
  2. Diferenciem a la teva empresa dels competidors.
  3. Millorem el SEO de la teva pàgina Web.
  4. Augmentem la conversió, per tant més vendes.
  5. Som professionals experts del Marketing y el disseny.

Partner Premium

mediatica

Obrir chat
Contacta WhatsApp
Marketing t3 WhatsApp
En que et podem ajudar?