REPUTACIÓ ONLINE

¿QUÉ ES LA REPUTACIÓ ONLINE?

Internet funciona les 24h del dia, per tant els 365 dies del any. Tot aquest temps circulen per la xarxa milions d’informacions i opinions que parlen sobre empreses, persones, productes, serveis, etc. Google, Yahoo, Bing, són els principals cercadors. Ells indexen paraules que relacionen les persones, empreses o productes amb informació o opinions. Tot el coneixement, seguiment i control de tota la informació que afecta a la seva empresa és el que es denomina “Gestió de la Reputació Online” (Online Reputation Management).

Està clar que no és només un sistema de recopilació d’informació sinó un seguiment amb criteri que afecta o no negativament a la reputació i  imatge, d’una empresa, persona o producte, i a més, el contingut pot perjudicar a la nostra marca. La part més impactant de la reputació online és la que prové dels cercadors que es coneixen com SERM (Search Engine Reputation Management).

Marketing t3 som una agencia especialitzada en comunicació. Disposem de professionals i eines preparades per solucionar aquest mal de cap moltes vegades provocat per un error o un comentari no desitjat i/o no apropiat. Si aquest és el teu cas no dubtis en trucar-nos i posar solució a la reputació online de la teva empresa.

Si desitges més informació no dubtis en contactar i demanar-nos assessorament. Contacta Ja!
Obrir chat
Contacta WhatsApp
Marketing t3 WhatsApp
En que et podem ajudar?