MÀRQUETING SOCIAL MEDIA SMM SMO

Màrqueting Social Media

A Marketing t3 estudiem i preparem la teva empresa per accedir a les xarxes socials

socialmedia

 

¿Què és Social Media ?

 

Una definició ràpida de Social Media podria ser tots aquells mecanismes per els quals escoltem i som escoltats a Internet (ciberespai ). És aquí on radica la gran importància del Social Media.

Fer arribar el missatge de la nostra marca i escoltar les opinions dels nostres clients ens reporta un feedback que abans era molt difícil d’aconseguir ja que tan sols estava a l’abast de grans marques que encarregaven costoses enquestes d’opinió sobre els seus productes per extreure les conclusions necessàries per millorar. Gràcies a les xarxes socials tot està a l’abast de qualsevol empresa.

 

Tenir una presència a les xarxes socials com Facebook, Twitter, Google +, Youtube o Instagram és fonamental per qualsevol empresa.  Són una gran eina per comunicar-se amb els usuaris i clients, per poder oferir un millor servei on són ells els que escullen quant i com. Les Xarxes Socials són el medi perfecte per aconseguir molt més tràfic de visites a la nostra web. Això sí, cal tenir paciència per aconseguir els objectius i guanyar confiança per tal de crear fidelitat als usuaris.

 

 Com pot ajudar-me el Social Media al meu negoci?

 

Internet és un món d’oportunitats i ser visible a les xarxes socials és essencial pel vostre negoci.

Marketing t3 estudiem i preparem la seva empresa per accedir a les Xarxes socials. Dissenyem estratègies, campanyes i fórmules per poder aconseguir usuaris, i en definitiva clients nous.

Alguns punts claus:

Crear campanyes publicitàries sense grans inversions econòmiques amb gran repercussió.

Obtenir l’opinió dels clients de primera mà.

Ràpida divulgació dels nostres productes o serveis.

Anàlisi del tipus de client / usuari.

Participació del client / usuari en el desenvolupament de nous productes o serveis.

Augmentar el valor afegit de la marca i producte.

Atraure nous clients i fer-los fidels.

Gestió d’incidències.

 

¿Per què la meva empresa ha d’estar a les xarxes socials?

 

8 de cada 10 internautes utilitzen les Xarxes Socials  perquè és un canal de comunicació on ens donem a conèixer. De la mateixa manera que tenim un cartell a l’entrada del nostre negoci, targetes de visites o fem algun tipus de anunci, a Internet aquest aparador és la pàgina web i les xarxes socials.

 

En quines xarxes socials he d’estar present?

 

Cada xarxa social té un públic potencial, unes característiques i una manera de treballar que ens poden ajudar a millorar el nostre branding, posicionament web i en definitiva a vendre més.

Abans de donar-nos d’alta en qualsevol xarxa social cal tenir en compte que és millor tenir una bona presència en una sola xarxa social que en moltes i mediocre . És per això que abans de res hem de fer-nos les següents preguntes:

Quin és el meu públic objectiu? (edat, sexe, professió…)

Quin tipus de producte o servei vull presentar/promocionar?

Quin contingut vull compartir?

Quant temps puc dedicar-hi?

Contestant aquestes preguntes podem desenvolupar una estratègia de màrqueting social i donar-nos d’alta en aquelles xarxes que més ens interessin.

 

Optimització Social Media  SMO

 

El Social Media Optimization fa referència a totes aquelles accions a realitzar per aconseguir els objectius de màrqueting fixat en referència a l’estratègia de màrqueting digital. Tenir presencia a les xarxes socials no és donar-se d’alta a Facebook i començar a publicar comentaris, vídeos i fotos “sense cap criteri”.

Així com la pàgina web l’optimitzem pels buscadors (consultar SEO), les xarxes socials han d’estar optimitzades per compartir, facilitar i distribuir tota la informació eficaçment.

Community Manager

 

El Community Manager és qui dirigeix la comunitat virtual, audita la marca als mitjans socials i s’encarrega de la publicitat online.

community managerUn gestor de comunitats online ha de ser capaç de construir relacions al voltant d’una marca, conèixer les necessitats dels usuari i així plasmar-ho a la comunitat. Amb aquesta informació, l’empresa pot valorar i prendre les decisions més clares en relació a la seva línia de negoci o producte.

finger

Les xarxes socials són una eina imprescindible per totes les empreses

Les Xarxes Socials s’han convertit en una part fonamental de l’estratègia de comunicació per les empreses. Han trobat en les xarxes un canal perfecte per distribuir els seus continguts, donar una millor atenció als seus clients i donar a conèixer els seus productes i/o serveis.

Las emocions són crucials

Compartim emocions? Contacta amb nosaltres. Contacta amb professionals
Obrir chat
Contacta WhatsApp
Marketing t3 WhatsApp
En que et podem ajudar?