MÀRQUETING EMAILING

Màrqueting per e-mail

 

Una bona campanya de màrqueting per e-mail pot ser executada per l’enviament de correu electrònic, amb una inversió mínima i  amb uns resultats d’èxit. El màrqueting per e-mail es construeix sobre una relació de confiança amb els teus clients. A Marketing t3 creem i ajudem a construir i millorar les relacions.

Avantatges del e-mailing màrqueting

Arribem als nostres usuaris de forma més directa. Existeixen múltiples raons per crear una campanya de e-mail màrqueting amb èxit.

email

És molt eficaç

L’usuari voluntàriament ens dóna la seva direcció per seguir les nostres novetats i ens serveix com a eina de fidelització per poder enviar les ofertes,  notícies, etc.

post

Disseny molt ben definit

Configurem l’e-mail perfectament definit per al públic objectiu. Destaquem per una oferta, augmentar les subscripcions, ressaltar notícies, etc.

Pressupost

No és necessària una gran inversió per posar en marxa una campanya de e-mail màrqueting. A més, permet conèixer tots les despeses i comprovar a l’instant el retorn de la inversió.

email-824310_1920

Enviem a un segment definit

Segmentem l’enviament de correus per enviar cada oferta al públic objectiu. D’aquesta manera podem definir un missatge concret per cada tipus d’usuari a qui ens vulguem dirigir.

grafic

Analitzem, mesurem i prenem decisions

Mesurar l’eficàcia d’una campanya d’e-mailing és la clau. Utilitzem eines que ens permeten analitzar al màxim els clics, baixes, impacte, etc.

Omple el formulari i t’enviem una proposta immediatament

  Si la seva empresa necessita un pla eficaç de marketing digital, o un servei dirigit per professionals, aquest som nosaltres. Ompli el formulari i en breu ens ficarem en contacte.

  Nom (requerit)

  Correu electrònic (requerit)

  Telèfon (requerit)

  Com ens ha trobat?

  Tipus de consulta

  Missatge

  He llegit i accepto la clàusula d'Informació sobre Protecció de Dades i autoritzo el tractament de les meves dades per a poder rebre informació per mitjans electrònics.

  Obrir chat
  Contacta WhatsApp
  Marketing t3 WhatsApp
  En que et podem ajudar?