Disseny Web

:: Disseny Web ::

El bon disseny és aquell que relaciona els diferents elements i crea un equilibri. La composició dels elements, la interacció, el color, l’estructura, les dimensions, la tipografia, etc. constitueixen factors claus perquè l’usuari obtingui una navegació agradable i una bona impressió de la nostra marca.

Adaptable Responsive 🙂

Dissenys webs que s’adapten a qualsevol dispositiu.

Des de l’aparició dels smartphones i  les tauletes al mercat,  l’accés a Internet ja no és exclusiu dels ordinadors. Adaptar-se als diferents escenaris és essencial a la tecnologia.

 

web responsive, adaptable

Senzill no vol dir simple

El client o usuari de la nostra web ha de navegar per ella i trobar allò que l’interessa ràpidament.

Ha d’entendre l’estructura en un cop d’ull per poder navegar amb facilitat.

La complexitat de fer arribar la informació als clients de forma senzilla, comprensible i ràpida és una de les nostres màximes.

 

campinglabordaAl disseny d’una pàgina web intervenen molts factors que s’han d’analitzar abans de començar la confecció de la mateixa. Erròniament,  el primer i únic que es té en compte al crear una web és si visualment ens agrada, però hi ha molts altres factors a tenir presents.

La funció d’una pàgina web és donar-se a conèixer i per tant el primer que hem d’analitzar són les paraules que definiran el nostre negoci (SEO), quin contingut tindrà (més SEO) i què volem vendre (màrqueting). Una vegada tinguem clars aquests conceptes podem començar a dissenyar la web.

 

Marketing t3 s’encarrega de tot el procés d’anàlisi previ al disseny. Perquè el nostre principal objectiu és que et trobin i puguis generar negoci.

Una proposta de disseny o reestructura de la teva pàgina Web?
Clic aquí
Obrir chat
Contacta WhatsApp
Marketing t3 WhatsApp
En que et podem ajudar?