CONSULTORÍA, AUDITORÍA, PLA DE MARKETING

¿COM ELABORAR EL PLA DE MÀRQUETING?

 

El pla de màrqueting és una eina vital i necessària per totes les empreses. Avui en dia l’entorn és molt competitiu i dinàmic, on l’empresa ha d’afrontar contínuament nous reptes. La globalització dels mercats, internet i les noves tecnologies produeixen una sèrie de canvis que determinen l’èxit de totes les empreses. La necessitat d’elaborar un pla de màrqueting és clau para anticipar-se a l’entorn.

A Marketing t3 elaborem un pla de màrqueting integrat amb la situació actual, l’anàlisi, establim objectius i definim estratègies de màrqueting amb tots els programes d’acció.

¿Per què totes les empreses haurien de fer un pla de màrqueting?

El pla de màrqueting hauria de ser obligat per quasi totes les empreses. La dimensió o el sector al qual pertanyen no és excusa per dur-lo a terme. Totes les empreses fan màrqueting, és per això que no s’ha de deixar res a l’atzar.

Exposem alguns punts del pla de màrqueting que Marketing t3 realitza amb èxit:

DESCRIPCIÓ DE LA SITUACIÓ

És el punt de partida on descrivim la situació actual. Detallem l’estat actual de la informació rellevant com finances, producció, màrqueting, clients, etc.

ANÀLISI DE LA SITUACIÓ

Analitzem i estudiem la informació utilitzant matrius d’anàlisi DAFO.

 

FIXEM OBJECTIUS

Fixem objectius del pla de màrqueting. Objectius quantitatius: facturació, volum de vendes, fidelització de clients, beneficis, etc.  Objectius qualitatius: augmentar la notorietat de la marca i poder arribar a les primeres posicions.

ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING

En aquest punt definim les estratègies al pla de màrqueting marcant els objectius que hem fixat anteriorment. Estratègies de producte, estratègies de segmentació, estratègies de posicionament, definint les 4P del màrqueting.

 

PLA D’ACCIÓ

En aquesta part tàctica del pla realitzem les estratègies de màrqueting per complir els objectius. Accions sobre els productes, preus, distribució, venda, comunicació amb màrqueting directe.

 

SUPERVISIÓ I CONTROL

Realitzem reunions periòdiques, controlem amb el quadre de comandament i els KPIs com a mesures utilitzades de supervisió. Amb tot això, implementem i corregim qualsevol imprevist.

Desitjes una bona estrategia i començar a guanyar clients? Contacta ara

Obrir chat
Contacta WhatsApp
Marketing t3 WhatsApp
En que et podem ajudar?