Asegura la teva web aquest 2016

17 juny Asegura la teva web aquest 2016

390c9d1de2a80a844d0e01ba21c1192e_M

Per si no ho saps Google Chrome es el navegador més utilitzat en la actualitat, superant des de fa temps a Internet Explorer. Doncs bé, en aquest 2016 Google Chrome ha previst incloure en el seu navegador advertències per verificar si la web on estem navegant es segura (HTTPS) o…

Com ens afecta això? En principi com usuaris, simplement ens dona informació sobre la web a la que accedim. Però… i si disposem d’una web (corporativa, botiga, blog…) Pot afectar aquesta nova política a la meva web? doncs sí, i molt. imagina entrar en una web i que apareix una etiqueta que digui alguna cosa així com: “aquesta web no es segura”.  no ens agradaria, sobre tot si tenim una botiga Online.

encara no esta molt clar quina etiqueta utilitzarà Chrome per advertir a als usuaris sobre la seguretat d’una pàgina i el més important, es molt probable que inclogui algun tipus d’etiqueta en els resultats de recerca de Google. encara que es cert que es difícil calcular el impacte que tindran aquest tipus d’etiquetes sobre el usuaris, es calcula que pot arribar a tindre fins un 50% de las visites a la nostra web.

Però, jo no tinc una botiga Online, si no una web corporativa on explico qui soc i quins serveis ofereixo, també necessito el certificat digital? El certificat digital no només serveix para realitzar compres segures, també per verificar el contingut de la web:

  1.  Integritat de les dades: Https garanteix que el contingut no ha estat alterat.
  2. Autenticació: Al accedir a un lloc certificat estem validant que esta web es original, que no ha estat alterada per altres usuaris, i no es una copia.

Era qüestió de temps que Google implantes aquesta política, i encara que tots ho sabem, ara sembla que arribat l’hora.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Obrir chat
Contacta WhatsApp
Marketing t3 WhatsApp
En que et podem ajudar?